studio IN | spletne strani | grafično oblikovanje |
Sličice
Info

Vzdrževanje
spletnih strani

Poskrbite za nemoteno
delovanje vaših
spletnih strani

WORDPRESS VZDRŽEVANJE

Kakovostna, hitra
in cenovno ugodna
Wordpress pomoč je le klik stran...

Priporočamo vzdrževanje vaše spletne strani

Mnogi ljudje mislijo, ko je spletno mesto končano ga lahko pustijo na spletu in bo delovalo nemoteno za vedno. Če želite, da vaše spletno mesto deluje 100 % ves čas ga morate nenehno posodabljati. Spletna stran je namreč vaše prodajno orodje in zato je pomembno, da poskrbite za njeno nemoteno delovanje.

Zakaj potrebujemo vzdrževanje?

Ali je potrebno spletno stran posodabljati?
Spletno stran je nujno potrebno redno posodabljati oz. vzdrževati, saj je v nasprotnem primeru izjemno izpostavljena vdorom. Pri tem je potrebno poudariti, da ni dovolj, da je posodobljen izključno sistem Worpdress. Posodobljeni morajo biti namreč tudi vsi vtičniki in predloge. Se pravi vsi elementi, ki poganjajo vašo spletno stran.
Kaj se zgodi, če se spletna stran ne posodablja?
V nezaščitenih (neposodobljenih) delih spletne strani se lahko pojavi sumljiva koda, ki je posledica vdora. Datoteke, ki so posledično okužene, je potem velikokrat potrebno čistiti ročno, kar pa je seveda povezano z visokimi stroški. Ne splača se vam torej, da vaše spletne strani ne bi posodabljali redno.
Kaj storimo, če pride do vdora?
Vsi naši paketi vzdrževanja vsebujejo tudi kreiranje varnostnih kopij spletne strani. Varnostne kopije se lahko v WordPressu nastavijo tudi avtomatsko. Če pride do vdora, na spletno stran, lahko okuženo spletno stran zamenjamo z njeno neokuženo kopijo.
Ali moramo kljub varnostnim kopijam stran posodabljati?
Varnostne kopije na strežniku zajemajo veliko prostora, zato je število kopij, ki so naložene na strežnik, omejeno. Ko pa je stran enkrat okužena, se tako na strežniku začnejo nalagati kopije okužene spletne strani in tako nam kopije potem več ne koristijo. Redno posodabljanje je zato ključnega pomena.

PAKETI - VZDRŽEVANJE SPLETNIH STRANI

Pri nas vzdrževanje spletnih strani izvajamo glede na izbiro paketa stranke. Paketi, ki jih nudimo so začetni, standard in extra. Najbolj prodajan paket je standard, ki omogoča za nemoteno delovanje vaše spletne strani poleg tega vam nudimo 2 uri na mesec programerskih opravil. npr. sprememba delovnega časa, obrazec za kontakt, ...

začetni
standard
extra