studio IN | spletne strani | grafično oblikovanje |

DESIGN BY
STUDIO IN

Ste pripravljeni na nove izzive?

PODRSAJ NAVZDOL
01

Celovite spletne rešitve in grafično oblikovanje

slider-8

O nas

Studio IN je majhen studio, ki ponosno, dan za dnem, načrtuje, oblikuje in razvija digitalne izdelke (spletne strani, trgovine in aplikacije) ter blagovne znamke in kreativne vsebine. Z grafičnim oblikovanjem se ukvarjamo od leta 1995. Oblikovanje spletnih strani in trgovin, spletnega oglaševanja ter prodaje pa od leta 2009. Optimizacija spletnih strani/trgovin na platformi WordPress.
0
že od leta
0
Stranke +
0
Projekti +
01.

Storitve in rešitve

Mi smo pripravljeni na vse izzive. Kaj pa vi? Ne veste kje začeti? Pošljite nam vaša vprašanja, izzive. Za vas imamo nasvete, priporočila in rešitve.

SPLETNE STRANI IN TRGOVINE

Digitalna rešitev po vaši meri in kot si jo zamislite. Kvalitetna spletna prisotnost je danes obvezna. Spletna stran je postala nuja za podjetja. Kakovostna spletna stran pa je konkurenčna prednost, saj le ta sporoča prvi vtis o podjetju.

01.
več
 • KONCEPT
 • DESIGN
 • PROJEKT

Oblikovno in tehnično dovršena spletna stran je za podjetje ključnega pomena. Vse spletne strani, ki jih izdelamo so narejene v responsive načinu, kar v praski pomeni, da izgledajo odlično na vsaki napravi. Oblikovanje, design, vsebina in celostna zasnova so lahko vidne neskončno mnogo potencialnim strankam.

Tiskovine

Naredite dober prvi vtis! Drobne tiskovine se nanašajo na tisk vizitk, brošur, letakov, zgibank, katalogov in ostalih poslovnih ali promocijskih ali osebnih artiklov.

03.
več
 • KATALOGI
 • BROŠURE
 • VIZITKE

Med osnovne tiskovine sodijo dopisni papir, ovojnice, vizitke, mape, računi in razni obrazci. Zaradi velike konkurence na trgu pa so danes za vsako podjetje najpomembnejše in najučinkovitejše operativne tiskovine: plakat, vizitka in brošura.

GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Celostna grafična podoba (CGP) je vizualizacija vaše blagovne znamke, preko katere vas potrošniki (pre)poznajo. Grafična podoba je pravzaprav obraz vaše družbe, ki preko različnih sredstev (spletna stran, letaki, oglasi, ...) komunicira s strankami.

02.
več
 • CGP
 • LOGOTIP
 • DESIGN

Grafično oblikovanje je nekaj kar razume vsak, kar se zdi, da lahko dela vsak, a v resnici obstaja le majhen odstotek ljudi, ki so kos potrebam trga. Čeprav zgleda preprosto, je daleč od tega in to lahko povemo iz lastnih izkušenj. Včasih se namreč zgodi, da končni izdelek izgleda, kot da je nekdo zanj porabil 3 minute dela. Morda je tako tudi res, a pot do tega je bila gotovo trnova in marsikdo si ne predstavlja ozadja. Če ima vizitka sivo podlago, ob levem robu zeleno črto, na sredini pa z logotipom poravnane podatke lastnika vizitke, je sama izdelava res vzela oblikovalcu ne več kot nekaj minut. Ampak, da je prišel do končne oblike je najverjetneje zamenjal 10 barv, 10 različnih slogov pisav, raziskoval tržno nišo in na koncu naredil 10 različnih dizajnov med katerimi je nato izbral enega, katerega je posredoval naročniku.

Potisk

Tisk na majice za vse priložnosti. Ste posameznik, podjetje ali načrtujete velik dogodek? Nudimo tisk na majice vse od ene majice do večjih naročil za različne dogodke kot so rojstni dnevi, dekliščine in fantovščine, tekmovanja, kulturni dogodki, sejmi ipd.

04.
več
 • MAJICE
 • SKODELICE
 • TEKSTIL

MAJICE lahko prinesete svoje ali pa izberete iz naše zaloge. Na voljo so ženske, moške, otroške v različnih barvah in velikostih. Na majico natisnemo vašo fotografijo ali motiv, tisk na majico je možen po obeh straneh, v velikosti cca 20 x 30 cm. SKODELICE v ponudbi so bele, barvne znotraj in barvni ročaj. Za tiste, ki imate nostalgijo po taborjenju, gibanju v divjini, pohodih v hribe, so najboljša izbira male prisrčne emajlirane skodelice. Izberite vam všečno, ter poiščite motiv ali fotografijo, da jo natisnemo.

02.

REFERENCE

Oglejte si našo bogato zbirko referenc, ki smo jih ustvarili v zadnjih letih.

03.

ORODJA

Pri kreativnosti uporabljamo vrhunska grafična orodja. Spletne strani in spletne trgovine izdelujemo v WordPress sistemu, ki omogoča neomejene možnosti oblikovanja in funkcionalnosti.

ADOBE ILUSTRATOR
98%
ADOBE PHOTOSHOP
88%
COREL DRAW
95%
ADOBE INDESIGN
80%
MS OFFICE
60%

WORDPRESS

HTML/PHP

DRUŽABNA OMREŽJA

04.

KJE SMO

Veliki Vrh 2j
3327 Šmartno ob Paki
Slovenija
T: +386 (0) 41 577 561
E: info@studioin.org

05.