POLITIKA ZASEBNOSTI

V podjetju Studio IN – Evgen Hribernik s.p. spoštujemo vašo zasebnost in v skladu s predpisi (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-2, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR) na spletni strani www.studioin.org izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z vašimi osebnimi podatki, kot je zapisano v nadaljevanju.
Pomen izrazov:
Lastnik in upravljavec spletne strani www.studioin.org je podjetje Studio IN – Evgen Hribernik s.p. . V tem besedilu se večkrat pojavlja v prvi osebi množine (mi, nas, naše…).

Obiskovalec ali uporabnik spletne strani www.studioin.org je vsaka oseba, ki obišče omenjeno spletno stran. V besedilu je obiskovalec večkrat nagovorjen v drugi osebi množine (vi, vaše…).

Katere podatke zbiramo
Ko se prijavite na www.studioin.org e-novice ali pa izpolnete kontaktni obrazec, v sistem vnesete svoje ime in priimek (služben ali privat) e-poštni naslov skratka podatke, ki omogočajo morebitno nadaljnjo komunikacijo.
S kakšnim namenom zbiramo osebne podatke
Namen zbiranja poslovnih podatkov na spletni strani www.studioin.org je poslovne narave, in sicer:
• V primeru, da izpolnete kontaktni obrazec z namenom poslovnega sodelovanja, se strinjate, da z namenom nadaljnje komunikacije vaše osebne podatke hranimo v naši bazi, na podlagi legitimnega interesa družbe. Studio IN – Evgen Hribernik s.p. v tem primeru obdeluje in hrani vaše podatke z namenom nadaljnjega sodelovanja in neposrednega trženja. Komunikacija v tem primeru je individualna, kar pomeni, da niste avtomatično uvrščeni na nobeno e-poštno listo (razen, če se nanjo posebej naročite).
• V primeru, da se prijavite na naše e-novice, nam s tem dovolite, da vam periodično pošiljamo e-poštna sporočila (e-novice). Vaše podatke zbiramo na podlagi vaše izrecne privolitve, v skladu s smernicami evropske direktive GDPR, z namenom da
o personaliziramo vašo uporabniško izkušnjo in vam posredujemo vsebine, ki vas najbolj zanimajo
o izboljšamo izkušnjo na naši spletni strani
o lahko stopimo v stik z vami
Z e-novic se lahko kadarkoli odjavite.
Rok hrambe osebnih podatkov
Posredovani osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani. Po izpolnitvi namena obdelave bomo vaše osebne podatke izbrisali oz. blokirali dostop do njih.
Lahko tudi zahtevate, da vaše osebne podatke prenehamo uporabljati za namene neposrednega trženja. V tem primeru bomo v 30 (tridesetih) dneh ustrezno preprečili uporabo vaših osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter vas o tem obvestili.
Kako varujemo vaše osebne podatke
Vedno posredujemo zgolj vsebine in informacije. Nikoli ne zahtevamo številke kreditnih kartic ali drugih podatkov, ki bi lahko bili zlorabljeni s strani spletnih kriminalcev.
Vaše osebne podatke uporabljamo izključno za zgoraj opisane namene in jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam.
V izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke, v skladu z zakonom, posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.
Piškotki
Ko prvič obiščete našo spletno stran, vas prosimo za dovoljenje za namestitev piškotkov, ki omogočajo normalno delovanje strani www.studioin.org .
Dovoljenje lahko tudi zavrnete ali pa izklopite vse piškotke v vašem spletnem brskalniku. V tem primeru se lahko zgodi, da bo vaša izkušnja na spletni strani www.studioin.org delno okrnjena.

Povezave na spletne strani tretjih oseb
Spletne vsebine na strani www.studioin.org lahko vsebujejo povezavo na spletne strani tretjih ponudnikov, ki imajo svojo varnostno politiko. Studio IN – Evgen Hribernik s.p. na te politike nima vpliva in ne jamči za delovanje, varnost in aktivnosti na spletnih straneh tako povezanih ponudnikov.

ZAKAJ BI ČAKALI!

+386 (0) 41 577 561 / info@studioin.org

NAROČITE STORITEV

Se želite uspešno pozicionirati na trgu?

+386 (0) 41 577 561 | info@studioin.org