+386 (0) 41 577 561 - info@studioin.org - PAKETNA PONUDBA WORDPRESS - SPLETNI PAKET

Blagovna znamka podjetja studio IN ``Šparovček``

Grafične rešitve za vse vrste reklamnega materiala. Končni izdelek v lepi praktični embalaži ``šparovček``

Zgodbe že obstajajo, samo povedati jih je treba znati.

V času potrošniške družbe – v kateri prevladujeta brezosebna proizvodnja in prodaja – so vse bolj zaželeni izdelki z oznako domačega, ekološkega in ročno pridelanega, po možnosti s pečatom tradicije.

Grafične rešitve za vse vrste reklamnega materiala

Poleg samega proizvoda potrebujete za celostno podobo izdelka ustrezno predstavitev in razpoznavno zgodbo. Prebrskajte po zakladnici družinskih zgodb in podob, saj te lahko postanejo ključ za prepoznavnost vašega izdelka.

Podoba vašega izdelka naj bo zasnovana celostno; za to potrebujete ime izdelka, zgodbo o izdelku in primerno embalažo.

Dovolite, da osvežimo vašo vizualno identiteto z estetsko dovršeno celostno grafično podobo. Pri oblikovanju skrbimo za zračnost in kreativnost izdelkov. Izdelki so na pogled prijetni in sodobni.

T-Shirt & Ostala oblačila in dodatki

Majice že dolgo niso le kos oblačila, ampak tudi medij za izražanje misli, idej, komentarjev in življenjske filozofije, podobno kot danes za to uporabljamo status na Facebooku in tvite. So platno za izražanje in podaljšek osebnosti. Ene tako nosijo globlja sporočila, druge ”le” nasmejijo, spet tretje so provokativne.

Nujna oprema 😀

😀 Nujna oprema v “šparovček”: denarnice, sončna očala, očala, etui za očala, telefon, ogrlica, ura, parfumi, glavnik, lasni trakovi, klobuk,…

Celostna grafična podoba ``CGP``

Celostna grafična podoba – kratica “CGP” poskrbi za prvi vtis o vašem podjetju na vseh korakih, kjer vas vidijo vaši poslovni partnerji. Izdelamo idejno zasnovo, logotip, izbor tipografije do oblikovanja najrazličnejših publikacij za vaše uspešno delo. Izgled končne podobe ali logotipa Vam predstavimo na vseh materialih.

Copyright © 2019. Design by studioIN